Categories
Health

Keto Diet България – хапчета за отслабване

Keto Diet
Идеалният метод за отслабване!
✅ Получаване на енергия от мазнини, а не от въглехидрати.
✅ Незабавно потапяне в кетоза само за няколко минути.
✅ Отслабнете до 15 кг за 1 месец без диети и тежки натоварвания.

Keto Diet е естествена формула за диета с ниско съдържание на въглехидрати (кетогенна) за хора, които са с наднормено тегло или имат проблеми с висока кръвна захар. Хапчетата за отслабване се продават без рецепта и включват само 100% билкови съставки. Естествен източник на кетони за бързо потапяне в кетоза. Одобрен от водещи европейски диетолози с цел намаляване на подкожните мазнини, изгаряне на висцерални мазнини и елиминиране на метаболитен синдром. Страхотно за всички опции за диета с ниско съдържание на въглехидрати в менюто, избягвайки кето грипа и други странични ефекти.

Характеристики:

  • Тип: хранителни добавки.
  • Форма: капсули.
  • Съставки: малинови кетони, органичен синефрит, L-карнитин, коензим Q10, бета-ситостерол, бромеалин.
  • Успешни клинични изпитвания: Да.
  • На гишето: Да.
  • Странични ефекти и противопоказания: Няма.

Цена Keto Diet – как работи? Отзиви на клиенти.

Използвайте Keto Diet за всяка диета, но най-добри резултати се постигат, когато следвате кетогенната диета или която и да е диета с ниско съдържание на въглехидрати. Защо е необходимо това? Идеята зад ограничаването на въглехидратите във вашата диета е да възстановите тялото си за енергия от протеини и мазнини. По този начин можете значително да намалите съдържанието на подкожни и висцерални мазнини, да стимулирате производството на собствен инсулин и да понижите нивата на кръвната захар.

Как работи:

Когато приемате не повече от 50 г въглехидрати на ден, тялото ви преминава в режим на енергиен дефицит, което води до спадане на кръвната захар. Обикновено този процес отнема от 3 до 7 дни, след което се активира производството на кетони в чернодробните клетки за разграждане на мастните натрупвания. Помага ви да отслабнете и помага на тялото ви да поддържа високо ниво на физическа и умствена активност. В медицината този процес се нарича кетоза. В много случаи използването на такава диета е оправдано само за кратък период от време, тъй като продължителното ограничаване на въглехидратите може да причини определени странични ефекти. За да се елиминира напълно вероятността от “кето-грип” и други неприятни моменти, диетолозите препоръчват използването на помощни хранителни добавки или витаминни комплекси по време на кетогенната диета.

Keto Diet е един от най-популярните и търсени на пазара. Продуктът е специално разработен за подпомагане на диета с ниско съдържание на въглехидрати, действа няколко пъти по-ефективно от аналозите и не създава допълнителен стрес за организма. Формулата има положителен ефект върху състоянието на храносмилателната система, потиска острия глад и регулира нивото на инсулин в кръвта. Като приемате тези хапчета за отслабване, можете да получите повече енергия, да облекчите хроничния глад и да компенсирате енергийния дефицит поради ниско съдържание на въглехидрати в кръвта.

Купете Keto Diet – поръчайте бърза доставка. Отстъпки за редовни клиенти.

В сравнение с конвенционалните фет бърнъри, Keto съдържа само 100% билкови съставки, които в повечето случаи не предизвикват алергични реакции или други неприятни моменти. Когато използвате тези капсули, можете да спестите до 80% от традиционната си диета, но в същото време да свалите тези излишни килограми достатъчно бързо и без стрес за тялото. В някои случаи дори е позволено да се ядат сладки храни, сладкиши или бързо хранене, но в много ограничено количество. За да получите стабилен ефект, трябва да пиете капсули редовно в съответствие с препоръчителната дневна доза (посочена в инструкциите). Продължителността на курса Keto Diet зависи от индивидуалните характеристики на организма, възрастта, нивото на физическа активност и други фактори.

Производителят твърди, че ще можете да поддържате добра физическа форма и нормално тегло дори след като спрете да пиете Keto Diet капсулите за отслабване.

Диетична добавка за отслабване Keto Diet евтино. Побързай!

Изненадващо, въпреки високото ниво на популярност, Keto Diet не се продава в аптеките или магазините за спортно хранене. Можете да поръчате оригинални капсули само през официалния сайт, който можете да посетите още сега. Отидете на страницата за поръчка, попълнете формуляра за кандидатстване и изчакайте отговора на мениджъра. Стоката ще бъде изпратена в удобно за вас време и можете да я заплатите след като я получите.

Внимание! Сега на официалния уебсайт има -50% отстъпка за всички купувачи, които имат време да попълнят заявление преди края на акцията. Ако отдавна сте мечтали да приведете тялото си в перфектна форма, сега е моментът да закупите тази кетогенна хранителна добавка!

Допълнителна информация: при изготвянето на рецензии Glucafixis.info полага всички усилия да гарантира, че описанието, изображението на продукта, полезните свойства, цената и условията за ползване са верни. Но ние не можем да дадем никакви гаранции, така че винаги проверявайте информацията и задавайте въпроси на продавача, преди да използвате. Напомняме, че е препоръчително да се консултирате с лекар преди да използвате каквито и да е хранителни добавки.